LivsnyderenMit navn er Michelle og jeg er i skrivende stund en 26 år gammel gymnasielærer.
Jeg startede denne blog efter at have blogget i den engelske verden i et par år. Jeg begyndte at syntes det var lidt træls somme tider at skulle overføre den danske kvalitet til den engelske verden, fordi vi kan lige så godt indse det, den danske hygge og samvær bare ikke kan oversættes.

Derfor besluttede jeg mig for at starte en dansk blog hvor jeg finder frihed til at skrive om alt mellem himmel om jord om alverdens lækkerier.
Livets Lækkerier handler i sin helhed om livskvalitet. Livskvalitet kan jo betegnes som så mange ting, men jeg har nu valgt at fokusere på nogle enkelte bestemte områder.
Som det meget sikkert kommer til at fremgå at min blog befinder min hjerne sig meget i den engelske verden hvilket denne blog sikkert vil 'lide skade af'.
Siden jeg var 10-12 år har jeg altid læst meget, og som årene gik blev det mere og mere på engelsk - nu til dags foretrækker jeg at læse bøger på deres original sprog hvis jeg kan få fingrene i dem -, som engelsklærer begynder man hurtigt at blive forfængelig til til tider dårlig oversatte bøger, hvorfor jeg foretrækker originalerne.
Det er også derfor mange anmeldelser højst sandsynlig kommer til at være at glimrende bøger, som ikke nødvendigvis har brudt igennem den danske litteraturmur endnu. Om alt andet så kan du i hvert fald forvente en del snak om bøger og litteratur hvis du finder den her blog interessant. Eftersom jeg også igennem diverse studier har arbejdet i en boghandel (hvilket løber op i 8 år i det hele), så er jeg lidt af en inkarneret bog-nørd på flere forskellige måder.

Andre ting jeg betragter som livskvalitet er mad. Jeg elsker at lave mad , og især at bage, hvilket venner, familie og kollegaer mærker godt til. Så hvis du finder inspiration i andre folks opskrifter så kan du også forvente en masse spændende ting her på bloggen.
Derudover er jeg lidt af en rejsemus og jeg nyder at komme ud og se verdenen. Som så mange andre er jeg også tilbøjelig til at se en del tv fra tid til anden og med min kæreste går jeg også gerne i biografen, så medieverdenen er også beregnet  med i hvad jeg  kalder for livskvalitet.

Alt i alt er der mange ting der kan betegnes som livskvalitet og jeg har i sinde at skrive om så mange af dem jeg kan komme til, forhåbentligt til glæde for jer derude.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar